flag-ks flag-us

M i r ë   s e   v i n i   n ë   E x c l u s i v e   G r o u p

Exclusive Group
Exclusive Group

Exclusive Group

Fole e kualitetit dhe e distribuimit të brendeve botërore si: Schwarzkopf, Schauma, Palette, Syoss, Fa, Taft, Gliss, Vademecum, Prestige, Teo e shumë brende të tjera.

Biznesi jonë shtrihet në dy tregje, atë të Republikës së Kosovës dhe atë të Republikës së Shqipërisë.

Top Brendet

 • Ballina
 • Ballina
 • Ballina
 • Ballina
 • Ballina
 • Ballina
 • Ballina
 • Ballina
 • Ballina
 • Ballina
 • Ballina
 • Ballina

T  o  p    p  r  o  d  u  k  t  e  t

Schauma, Repair, Color, Sport
Schauma, Repair, Color, Sport
Gliss Kur T.Repair, U.Repair, U.Color
Gliss Kur T.Repair, U.Repair, U.Color
Palette ICC N7, A10, N6
Palette ICC N7, A10, N6
Syoss Repair, Keratin, Color
Syoss Repair, Keratin, Color
Syoss Color 7-6, 5-8
Syoss Color 7-6, 5-8
Fa Deo, Sh.Gel, Roll-On, Stik
Fa Deo, Sh.Gel, Roll-On, Stik
Taft Power, Cashmere, Fullness
Taft Power, Cashmere, Fullness
Vademecum Kids, Basic
Vademecum Kids, Basic

P  r  o  d  u  k  t  e    t  ë    r  e  j  a

V  i  d  e  o    S  p  o  t  e

Si ta përdori Palette Perfect Care
Si ta përdori ngjyrën Syoss
Shampon për flokë të dëmtuara