flag-ks flag-us

henkelLogo0001
Kompania Henkel me qendër në Dusseldorf të Gjermanisë është lider global me brendet dhe teknologjinë e sajë.
Henkel vepron në tri nivele bizneore, zhvillon produkte për larje dhe përkujdes të shtëpisë, produkte për përkujdes të bukurisë, dhe produkte në industrinë e ngjitësve.
“Përsosmëria është pasioni ynë”, kjo është motoja e cila e mban të fuqishme unitetin për arritjen e rezultateve më të mira, për klientët tanë në mbar botën.
Strategjija jonë për arritjen e qëllimeve tona, si dhe që të jemi lider në botë, ne mbështetemi në katër shtylla kryesore:

  • Bëje më të mirën,
  • Globalizimi,
  • Simplifikimi,
  • Inspirimi,

Ne do ta bëjm më të mirë se konkurenca, si një kompani globale, me operacione simplifikuese, dhe me një inspirim të lartë për ekipin.

Henkel Corporate

Henkel  Brands
logo1.1 logo1.2 logo1.6
logo1.3 logo1.4 logo1.5
logo1.8