flag-ks flag-us

ficosota0000001
Ficosota është kompani Bullgare e cila bën prodhimin e produkteve për kujdesin e shtëpisë, dhe të kujdesit personal.
Tani kompania Ficosota ka bërë shtrirje në disa tregje të Evropës, ku me produktet e saja kualitative klientëve iu dhuron knaqësi të shumta.
Misioni ynë është knaqësia juaj.
Duke iu falënderuar stafit tonë profesional, që gjithëmon e ka synimin e zhvillimit të produkteve kualitative, ne gjithëmon do të mundohemi që për klientet tanë të ofrojm produkte me cilësi të mirë, dhe me çmim të pranueshëm për ju.

Klient të dashur, me respektin më të lartë për ju, dëshirojm të ua bëjmë me dije se për ta bërë jetën tuaj më të lehtë, me të qetë, dhe me të rehatëshme, ne kemi angazhuar një ekip ekspertësh të rinjë në stafin tonë të ngushtë.
Përderi sa ju klient të dashur vlersoni produktet tona, ky është çmim i madh për ne.

Ficosota Corporate

Ficosota  Brands
feya mildeBrandpufies teo