flag-ks flag-us

prestige966
Historia jonë fillon në janër të vitit 1996 në Tarnov të madhe, ku dy biznesmenet e rinjë Bullgar Anton Tanev, dhe George Georgiev bashkuan forcat e tyre për themelimin e kompanisë për prodhimin e biskotave, Prestige 96.
Prestige është një sinonim i reputacionit të mirë, ku emri ynë qëndron prapa produkteve tona si garancë për cilësi të lartë dhe shije të mirë.
Portfolio ynë ka një përmbajtje të madhe të biskotave, wafers, dhe ëmbëlsirave sfungjer, të cilat i kemi shpërnda në shumë marka tonat siq janë: My Land, Hyper, Mirage, Muesli, Trayana, Troy, Waffi, Sponge ku vazhdimisht jemi duke i avansuar edhe më tutje këto brende.
Në vitin 2012 kompania Prestige 96 ndryshoj lidershipin e saj, ku tani kompania gjindet nën menagjimin e TRG Menagment “The Rohatyn Group”, dhe të NBGI Private Equity.
Tani ne kemi arritur që të bëhemi njëri nga prodhuesit më të mëdhej në vend dhe më gjerë, e që vlen të ceket se prodhimet tona mund ti gjeni në më shumë se 25 vende të botës.

P r e s t i g e   T r o y a

B  r  e  n  d  e  t

myLandBrand MuesliBrand TrayanaBrand MirageBrand TroyBrand HyperBrand