flag-ks flag-us

Exclusive Group

We serve brands through Creative, Strategic, and Passionate methods

Read more…

ourStaff
Nuk ka kështjellë të pamposhtur, ka vetëm gjeneral të dobët
Gazmend Abrashi
President

Nuk ka kështjellë të pamposhtur, ka vetëm gjeneral të dobët

Gazmend Abrashi
President

Don't waste your time with explanations:People only hear what they want to hear
Pëllumb Bajgora
CEO

Don’t waste your time with explanations:People only hear what they want to hear

Pëllumb Bajgora
CEO

Retail is detail!
Ibrahim Sekiraqa
CEO

Retail is detail!

Ibrahim Sekiraqa
CEO

A dream doesn’t become reality through magic, it takes sweat, determination and hard work
Arsim Blaki
General Director - PTG

A dream doesn’t become reality through magic, it takes sweat, determination and hard work

Arsim Blaki
General Director – PTG

Jeta ka katër kuptime:të duash, të vuash, të luftosh dhe të fitosh.
Shkelzen Bashota
Manager

Jeta ka katër kuptime:të duash, të vuash, të luftosh dhe të fitosh.

Shkelzen Bashota
Manager

The success of the leader is the success of the team.
Xhoan Kuka
General Manager

The success of the leader is the success of the team.

Xhoan Kuka
General Manager

Remember:People don't care that you know until they know that you care.
Suad Haliti
Sales Director

Remember:People don’t care that you know until they know that you care.

Suad Haliti
Sales Director

Sometimes your best is not good enough.
Admir Rrustemaj
General Manager

Sometimes your best is not good enough.

Admir Rrustemaj
General Manager

Hmmm... Heshtja, flet!
Benjamin Zhuri
Sales Director

Hmmm… Heshtja, flet!

Benjamin Zhuri
Sales Director

Sekreti i suksesit është këmbëngulja për arritjen e qëllimit.
Lirimi Shulina
Financial Manager

Sekreti i suksesit është këmbëngulja për arritjen e qëllimit.

Lirimi Shulina
Financial Manager

Shumë puno, pak shpreso.Buzëqesh.Bëje punën me sinqeritet dhe gjithmonë gjyko drejt.
Lorik Vatovci
Assistant to the President

Shumë puno, pak shpreso.Buzëqesh.Bëje punën me sinqeritet dhe gjithmonë gjyko drejt.

Lorik Vatovci
Assistant to the President

Çmimi i madhështisë është përgjegjësia
Genc Kuqi
Sales Manager

Çmimi i madhështisë është përgjegjësia

Genc Kuqi
Sales Manager