flag-ks flag-us

 • Exclusive Group
  Plani financiar
 • Exclusive Group
  Shqyrtimi i planit vjetor
 • Exclusive Group
  Plani operativ
 • Exclusive Group
  Sukëseset vjetore
  • Exclusive formohet si kompani për distribuimin e produkteve kozmetike nga Krka.
  • Exclusive fiton të drejtën për distribuimin e produkteve Schwarzkopf Professional.
  • Exclusive Group nënshkruan kontrat me kompaninë Sllovene KRKA, për distribuimin e produkteve kozmetike.
  • Exclusive Group bëhet distributor i produkteve kozmetike në vendin tonë, përkrah kompanisë GJermane, Henkel.
  • Exclusive Group hap industrin e shitjes se produkteve me pakicë, ky ishte Maxi Hipermarket, i pari në Kosovë i llojit të ti.
  • Krijohet departamenti Exclusive Kozmetika.
  • Exclusive Group bëhet distributor i kompanisë farmaceutike KRKA, ku edhe formon departamentin Exclusive Farmacia.
  • Exclusive Group kontrakton me kompaninë për prodhimin e produkteve nga çelqi, ky ishte Luminarc.
  • Exclusive Group hap biznesin e dytë Maxi Market, ku kështu edhe krijon zingjirin e industrisë për shitje me pakicë.
  • Exclusive Group kontrakton me kompaninë farmeceutike Pliva (Teva).
  • Exclusive Group hap edhe 3 Maxi Merkete, ku dy prej tyre u hapën për një ditë.
  • Exclusive Group kontrakton kompaninë Gjermane Henkel, edhe në Republikën e Shqipërisë
  • Exclusive Group kontrakton kompaninë Unilever në dy shtete : Kosovë dhe Shqipëri
  • Exclusive Group kontrakton kompaninë për prodhimin e podukteve nga çelqi Pasabahce.
  • Exclusive Group hap edhe katër njësi të reja biznesi për shitje me pakicë, Maxi Market.
  • Exclusive Group kontrakton edhe dy kompani për prodhimin e barërave, Lek dhe Sandoz
  • Exclusive Group e shet biznesin farmaceutik tek kompanija farmaceutike Phoenix.
  • Exclusive Group blen Industrinë e Prodhimit të Duhanit në Gjilan.
  • Exclusive Group hap edhe katër njësi të reja biznesi për shitje me pakicë “Maxi Market”.

Exclusive Group

Kompania Exclusive Group u themelua në vitin 1989 në Prishtinë, si një distributor i brendeve të ndryshme.
Falë punës së palodhëshme, Exclusive Group fiton partneritetin e kompanive me renome botërore siq janë Henkel, Unilever, Prestige, e shumë të tjera.
Aktualisht Exclusive Group bënë pjesë në grupin e kompanive lidere të distribuimit dhe shitjes në vendin tonë.Sot biznesi ynë shtrihet në dy tregje shqipëtare, atë të Republikës së Kosovës, dhe atë të Republikës së Shqipërisë, me partneritet lokal.
Exclusive Albania në tregun e Republikës së Shqipërisë operon që nga viti 2009, ku është distributor ekskluziv i markave të famëshme botërore si Henkel & Schwarzkopf.

Vlerat tona
Zhvillimi i biznesit të klientëve
Ne nuk i shesim produkte për klientët tanë, ne punojmë me ta për të siguruar zgjidhjet më të mira për konsumatorët tanë.
Ne bashkëpunim me ta, kemi ndërtuar bizneset e konsumatorëve tanë.
Përsosmëri në Ekzekutimit
Ne shkëlqejmë në planifikim dhe ekzekutim.
Ne vazhdimisht përmirësojm sistemet, proceset, dhe rezultatin e punës tonë.

Vizioni jonë
Të jemi distributori numër një në Shqipëri, dhe një partner i preferuar biznesi për klientët tanë.

Gazmend Abrashi
President

Xhoan Kuka
Drejtor i Exclusive Shqipëri

Astrit Hyseni
Drejtor i Exclusive Kosovë

Lirim Shulina
Drejtor Financiar