Mirë se vini në Maxi Supermarket

Ne gjendemi në çdo lagje të Prishtinës
Lexo më shumë

QYSH PREJ VITIT 2003

Kush Jemi Ne

Maxi Marketi i parë është hapur në vitin 2003, për tu zgjëruarnë qytetin e Prishtinës në thuaja çdo lagje.
Sot operojnë 18 pika shitëse, 2 prej të cilave punojnë 24 orë.

HISTORIA

Historia Jonë

Maxi Marketi i parë është hapur në vitin 2003, për tu zgjëruar në qytetin e Prishtinës në thuaja çdo lagje. Sot operojnë 18 pika shitëse, 2 prej të cilave punojnë 24 orë.
Rjeti i supermarketeve Maxi ofron konceptin e supermarketit të lagjës duke reflektuar mbi nevojat e komunitetit ku operon.

Është rrjeti i cili i pari lanson marketin 24 orë në shërbim të qytetarëve si dhe sjellë i pari në treg shërbimin e blerjës online. MAXI e-shop platforma e
blerjës online për qytetin e Prishtinën ofron shërbim me qasje të lehtë, të shpejtë dhe të sigurtë.

Lexo më shumë

Vlerat Tona

Përvoja jonë, mundësitë tona në të adaptuarit të shpejtë në trended inovative, saktësia dhe shpejtësia në ofrimin e shërbimeve, janë vlerat që neve na përkufizojnë. Ne jo vetëm që dëshirojmë të mbajmë pozitën e liderit në treg, po gjithashtu edhe përkushtimin në begatimin e tregut dhe ndihmës që mundemi me ju ofru partnerëve tanë në tejkalimin e vështirësive të mundshme. Partnerët tanë në çdo kohë mund të llogarisin tek ne.

Maxi Supermarket 2

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772938
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Henri Dunant, Prishtinë.

Maxi Supermarket 3

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772954
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Rexhep Luci, Prishtinë.

Maxi Supermarket 4

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772973
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Emshir, Prishtinë.

Maxi Supermarket 5

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049773755
Emai: [email protected]
Adresa: Holger Petersen, Prishtinë.

Maxi Supermarket 6

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049859977
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Veternik, Prishtinë.

Maxi Supermarket 7

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049773039
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Bajram Kelmendi, Prishtinë.

Maxi Supermarket 8

Orari: 24 Orë
Telefoni: +383049772968
Emai: [email protected]
Adresa: Rruga B Mati 1, Prishtinë.

Maxi Supermarket 9

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049786083
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Arbëri, Prishtinë.

Maxi Supermarket 10

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772021
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Bregu i Diellit, Prishtinë.

Maxi Supermarket 11

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772024
Emai: [email protected]
Adresa: Lagjia Ulpianë, Prishtinë.

Maxi Supermarket 12

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772060
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Isa Kastrati, Prishtinë.

Maxi Supermarket 13

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772060
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Isa Kastrati, Prishtinë.

Maxi Supermarket 14

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049934204
Emai: [email protected]
Adresa: (ish Market Oaza) Bregu i Diellit, Prishtinë.

Maxi Supermarket 15

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772082
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Gazmend Zajmi Lagjia Bregu i Diellit, Prishtinë.

Maxi Supermarket 16

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049772937
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Lidhja e Prizrenit Nr.51 Lagjia Tophane, Prishtinë.

Maxi Supermarket 17

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049786066
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Fehmi Agani, Prishtinë.

Maxi Supermarket 18

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383049773744
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Rrustem Statovci (te sllovenia sport), Prishtinë.

Maxi Administrata

Orari: 07:00 – 17:00
Telefoni: +383038601139
Emai: [email protected]
Adresa: Rr.Aziz Abrashi, Zona Industriale Prishtinë.

RESTAURANT

Maxi Restaurant

RESTAURANT

Maxi Restaurant

MAXI E-SHOP

BLEJ ONLINE NË MAXI E-SHOP

MAXI SUPERMARKET

Ekipi Jonë

Gazmend Abrashi

Gazmend Abrashi

President

Exclusive Group

Ibrahim Sekiraqa

Ibrahim Sekiraqa

Drejtor Ekzekutiv

Maxi Supermarket

Denis Krasniqi

Denis Krasniqi

Menagjere e shitjes

Maxi Supermarket

Lirim Shulina

Lirim Shulina

Drejtor i Financave

Exclusive Group

EXPRESS RESTAURANT

Tel : +383 38 601 140
Adresa : Zona Industriale Prishtinë

LEXO MË SHUMË

MAXI KIDS

Tel : +383 49 772 992
Adresa :Lagjia Veternik, Prishtinë

LEXO MË SHUMË

MAXI RESTAURANT

Tel : +383 49 772 992
Adresa : Lagjia Veternik, Prishtinë

LEXO MË SHUMË