flag-ks flag-us

M i r ë   s e   v i n i   n ë   E x c l u s i v e   G r o u p

Exclusive Group
Exclusive Group

Exclusive Group

Fole e kualitetit dhe e distribuimit të brendeve botërore si: Schwarzkopf, Schauma, Palette, Syoss, Fa, Taft, Gliss, Vademecum, Prestige, e shumë brende të tjera.

Biznesi jonë shtrihet në dy tregje, atë të Republikës së Kosovës dhe atë të Republikës së Shqipërisë.

Top Brendet

V  i  d  e  o    S  p  o  t  e

Si ta përdori Palette Perfect Care
Si ta përdori ngjyrën Syoss
Shampon për flokë të dëmtuara