Mirësevini në faqën e Excusive Group

Mbi 30 vite prezent në treg për të sjellë në treg brendet më të njohura botërore.

KUSH JEMI NE

Ekskluzive SH.P.K. është themeluar në vitin 1989 në Kosovë, Prishtinë, duke filluar si kompani distributore, duke përfaqësuar farmaceutikën “Krka” dhe Schwarzkopf. Në vitet në vijim Exclusive Group u zgjerua në partneritet me Henkel, Unilever dhe Prestige.

QYSH PREJ VITIT 1989

KUSH JEMI NE

Exclusive Cosmetics është kompania e parë në kuadër të Exclusive Group, e themeluar në vitin 1989 në Prishtinë. Filloi me distribuimin e produkteve të Krka Cosmetics, për të vazhduar me brendet e Schëarzkopf, Catherine Arley, Miss Sporty dhe brendet aktuale të kohës.

Falë punës profesionale dhe përkushtimit të pronarit dhe stafit, kompania zgjërohet dhe fiton partneritet me komapnitë më të njohura botërore si Henkel, Unilever, Prestige, për të zhvilluar rrjetin e fuqishëm të distribucionit të produkteve si Schauma, Fa, Taft, Gliss, Vademecum, Palette, Domestos, Persil, Dove, etj. edhe përmes companisë Next Kosova.

Në vitin 2003 hapet Supermarketi i parë MAXI si një aktivitet i veçantë i grupit që zgjërohet në gjithë qytetin e Prishtinës me 18 pika, 2 prej të cilave punojnë 24 orë.

Në vitin 2009 zgjeron aktivitetin dhe në Shqipëri me kompaninë EXCLUSIVE Albania që ka ndërtuar rrjetin e fuqishëm të distribuimit të brendeve të Henkel dhe Schvarzkopf.

Në vitin 2009 zgjeron aktivitetin dhe në Shqipëri me kompaninë NEXT Albania që ka ndërtuar rrjetin e fuqishëm të distribuimit të brendeve të Unilever.

Në vitin 2012 McCroft Tobacco Group privatizon Fabrikën e Duhanit në Gjilan dhe pas shumë investimeve fillon me prodhimin e cigareve “Premium”.

Sot, Exclusive Group, me veprimtari në dy shtete dhe tre sektore, punëson mbi 600 punëtorë.

Exclusive Group operon në tre sektore, atë të tregtisë me shumicë – Distribucioni, tregtisë me pakicë, Maxi marketet, dhe prodhimtari, Premium Tobacco.

HISTORIA JONË

EXCLUSIVE SOT

Sot, Exclusive Group, operon në tre shtete: Kosovë, Shqipëri dhe Bosnjë e Hercegovinë në gjashtë sektorë: Tregti me Shumicë – Shpërndarje, Shitje me Pakicë, Prodhim, Ndërtim, Marketing dhe Real Estate. Aktualisht punëson mbi 600 persona.
Exclusive Group posedon infrastrukturë moderne të shpërndarjes së depove të mëdha që plotëson të gjitha standardet evropiane dhe efikasitetin e kostos dhe flotën e mjeteve motorike për çdo kapacitet.
Ekip menaxherial me përvojë dhe shumë i fokusuar dhe staf profesional i cili është në gjendje të përmbushë kërkesat në kohë rekord.
Pozicionet lidere në treg të mbështetur nga një portofol i larmishëm i banderolave, markave dhe produkteve kryesore.
Model biznesi i integruar vertikalisht.
Akses i fortë i konsumatorëve i mbështetur nga rrjete të gjera shpërndarjeje.
Njohuri operacionale (Know-how) për tregtimin dhe përvojën e gjerë të zbatimit në treg, duke marrë parasysh markat shumëkombëshe për të cilat kemi punuar për mbi 30 vjet.

EXCLUSIVE GROUP

VLERAT TONA

Përvoja jonë, mundësitë tona në të adaptuarit të shpejtë në trended inovative, saktësia dhe shpejtësia në ofrimin e shërbimeve, janë vlerat që neve na përkufizojnë. Ne jo vetëm që dëshirojmë të mbajmë pozitën e liderit në treg, po gjithashtu edhe përkushtimin në begatimin e tregut dhe ndihmës që mundemi me ju ofru partnerëve tanë në tejkalimin e vështirësive të mundshme. Partnerët tanë në çdo kohë mund të llogarisin tek ne.

EXCLUSIVE GROUP

EKIPI YNË

GAZMEND ABRASHI
Founder & CEO
Exclusive Group

LIRIM SHULINA 
CFO
Exclusive Group

LINDA SHALA 
CCO
Exclusive Group

ASTRIT ABRASHI
CMO
Exclusive Group

ASTRIT ABRASHI
CMO
Exclusive Group

GENC KUQI
Drejtor Ekzekutiv
Exclusive Kosova

XHOAN KUKA 
Drejtor Ekzekutiv
Exclusive Albania

PËLLUMB BAJGORA 
Drejtor Ekzekutiv
Next Kosova

ADMIR RRUSTEMAJ 
Drejtor Ekzekutiv
Next Albania

ARSIM BLAKU 
Drejtor Ekzekutiv
McCroft Tobacco

SHKURTA FEJZULLAHU 
Drejtor Marketingu
Marketing Prom

IBRAHIM SEKIRAQA 
Drejtor Ekzekutiv
Monopol City

YLL ÇOLLAKU 
Drejtor Ekzekutiv
Maxi Supermarket

MUAMER HAMZAGIĆ 
Drejtor Ekzekutiv
Alroli

NARKIZE MUMXHIU 
Kordinatore
EXCLUSIVE GROUP

EXCLUSIVE GROUP

FOTO GALERIA

EXCLUSIVE GROUP

PARTNERËT

Distributor zyrtar për: Henkel, Cosnova Beauty, McCroft Tobacco,
Strauss Coffee and Afrodita Cosmetics.

Distributor zyrtar për: Unilever,
Titania, Golden Lady.

EXCLUSIVE GROUP

PARTNERËT TANË

Distributor zyrtar për: Henkel, Cosnova Beauty, McCroft Tobacco, Strauss Coffee and Afrodita Cosmetics.

Distributor zyrtar për: Unilever, Titania, Golden Lady.

EXCLUSIVE GROUP

TOP BRANDS

EXCLUSIVE GROUP

PUNËTOR

DIVIZIONE

SHTETE

PARTNER

EXCLUSIVE KOSOVA

Që nga viti 1989, jemi fole e brendeve me renome botërore.
Schauma, Syoss, Taft, Palette, Fa, Gliss, Solea, Vademecum, Ceresit, Prestige, Rois, Elax, etj.

MË SHUMË

EXCLUSIVE ALBANIA

Hapat tona të para në Shqipëri ishin në prill të vitit 2009, për tu ngjitur drejt suksesit me brendet me famë botërore si: Syoss, Taft, Perwoll, Dixan, Gliss, Persil, Ceresit, etj.

MË SHUMË

NEXT KOSOVA

Me një përvojë të jashtëzakonshme në shitje dhe distribuim në Kosovë dhe Shqipëri Axe, Dove, Rexona, Domestos, Cif, Clear, Coccolino, Savo, Signal, Titania, Golden Lady, etj.

MË SHUMË

NEXT ALBANIA

Hapat tona të para në Shqipëri ishin në prill të vitit 2009, për tu ngjitur drejt suksesit me brendet me famë botërore si: Syoss, Taft, Perwoll, Dixan, Gliss, Persil, Ceresit, etj.

MË SHUMË

MAXI SUPERMARKET

Qysh prej vitit 2003, shtrihet në të gjitha lagjet e Prishtinës.
Tani Maxi Supermarket numron më se 18 dyqane, 3 prej të cilave me orar 24 orë.

MË SHUMË

MONOPOL CITY

Është kompani Real Estate/Ndërtimore e cila është momentalisht në procesin e ndërtimit të një kompleksi që përfshin qendrën tregtare, qendrën sportive, hapësirën e banimit, shkollat dhe dyqanet me pakicë. Ky projekt do të jetë investimi më i madh i qytetit të Gjilanit dhe po ashtu ndër më të mëdhenjtë në Kosovë, 150.000 m2 hapësirë ndërtimore.

MË SHUMË

McCROFT TOBACCO

Falë punës së pa lodhëshme që kemi bërë ndër vite, tani në tregun kosovar kemi lansuar 2 brende vendore duhanore Premium Red dhe Premium Blue.

MË SHUMË

ALROLI

ZYRE DHE DEPO Alrol ndodhet në Zonën Industriale të
Sarajevës, Kryeqyteti i Bosnjës dhe Hercegovinës.
Me mbi 7950m2 ambjent zyresh dhe depo si dhe toke të lirë 8845m2.

MË SHUMË

MARKETING PROM

Ky divizion u hap si rezultat i ngarkesës së punëve të kompanive tona të shpërndarjes, dhe ka evoluar në një kompani konsulente
që ofron shërbime të tilla si: kërkime marketingu, promovime, printime, zgjidhje dhe dizajn.
Klientët: Henkel, Unileve, McCroft, Innova, Argeta, BBDO etj.
Shërbimet shtesë si: Menaxhimi i PR-it dhe Menaxhimi i eventeve.

MË SHUMË

Exclusive Kosova

 

EXCLUSIVE KOSOVA

Që nga viti 1989, jemi fole e brendeve me renome botërore. 
Schauma, Syoss, Taft, Palette, Fa, Gliss, Solea, Vademecum, Ceresit, Prestige, Rois, Elax, etj.

MË SHUMË

 

Exclusive Albania

EXCLUSIVE ALBANIA

Hapat tona të para në Shqipëri ishin në prill të vitit 2009, për tu ngjitur drejt suksesit me brendet me famë botërore si: Syoss, Taft, Perwoll, Dixan, Gliss, Persil, Ceresit, etj.

MË SHUMË

 

Next Kosova

NEXT KOSOVA

Me një përvojë të jashtëzakonshme në shitje dhe distribuim në Kosovë dhe Shqipëri Axe, Dove, Rexona, Domestos, Cif, Clear, Coccolino, Savo, Signal, Titania, Golden Lady, etj.

MË SHUMË

 

Next Albania

NEXT ALBANIA

Hapat tona të para në Shqipëri ishin në prill të vitit 2009, për tu ngjitur drejt suksesit me brendet me famë botërore si: Syoss, Taft, Perwoll, Dixan, Gliss, Persil, Ceresit, etj.

MË SHUMË

 

Maxi Supermarket

MAXI SUPERMARKET

Qysh prej vitit 2003, shtrihet në të gjitha lagjet e Prishtinës. 
Tani Maxi Supermarket numron më se 18 dyqane, 3 prej të cilave me orar 24 orë.

MË SHUMË

 

Monopol City

MONOPOL CITY

Është kompani Real Estate/Ndërtimore e cila është momentalisht në procesin e ndërtimit të një kompleksi që përfshin qendrën tregtare, qendrën sportive, hapësirën e banimit, shkollat dhe dyqanet me pakicë.
Ky projekt do të jetë investimi më i madh i qytetit të Gjilanit dhe po ashtu ndër më të mëdhenjtë në Kosovë, 150.000 m2 hapësirë ndërtimore.

MË SHUMË

 

McCroft Tobacco

McCROFT TOBACCO

Falë punës së pa lodhëshme që kemi bërë ndër vite, tani në tregun kosovar kemi lansuar 2 brende vendore duhanore Premium Red dhe Premium Blue.

MË SHUMË

 

Alroli

ALROLI

ZYRE DHE DEPO Alrol ndodhet në Zonën Industriale të
Sarajevës, Kryeqyteti i Bosnjës dhe Hercegovinës.
Me mbi 7950m2 ambjent zyresh dhe depo si dhe toke të lirë 8845m2.

MË SHUMË

 

Marketing Prom

MARKETING PROM

Ky divizion u hap si rezultat i ngarkesës së punëve të kompanive tona të shpërndarjes, dhe ka evoluar në një kompani konsulente që ofron shërbime të tilla si: kërkime marketingu, promovime, printime, zgjidhje dhe dizajn.
Klientët: Henkel, Unileve, McCroft, Innova, Argeta, BBDO etj.
Shërbimet shtesë si: Menaxhimi i PR-it dhe Menaxhimi i eventeve.

MË SHUMË

 

EXCLUSIVE GROUP

RRI NË KONTAKT

Adresa: Rr. Aziz Abrashi,
Nr. 86 Zona Industriale 10,000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]

Tel: +383 38 601 143
Mob: +383 49 772 940

Menu

Story
Divisions
Who We Are
Partners
Brands
Gallery
Video Gallery
Our Team
Contact